EXCLUSIV  Ungureanu: Wiener, în locul Ioanei Mihăilă la Ministerul Sănătății / Video

Foto Facebook Adrian Wiener
Foto Facebook Adrian Wiener

Emanuel Ungureanu crede că Adrian Wiener ar fi mai bun la Ministerul Sănătății decât Ioana Mihăilă.

Pornind de la declarațiile lui Florin Cîțu, Răzvan Dumitrescu i-a adresat o întrebare importantă deputatului USR-PLUS Emanuel Ungureanu. Acesta din urmă a dezvăluit ulterior, în contextul dat, că Wiener ar fi mai performant la Ministerul Sănătății decât Mihăilă.

Premierul Cîțu a declarat că 'eu împrumut banii din piață pentru că mi se spune că banii vor fi cheltuiți. Dacă banii nu sunt cheltuiți pentru proiectele angajate, noi rămânem cu dobânda.' Cîțu a mai afirmat că miniștrii obișnuiesc să pună proiecte de investiții în bugetele lor 'numai ca să fie acolo.'

'Practic, noi ce aflăm de la domnul Cîțu: Că s-a împrumutat cu dobândă mare degeaba, că n-au făcut nimic și că e și el nemulțumit pentru că rămânem cu dobânda.', a explicat Răzvan Dumitrescu. 

'Credeți că domnul Cîțu o să încerce să se descotorosească de niște miniștri? În general, cei care răspund de banii ăștia sunt cam de la USR-PLUS.', a fost întrebarea lansată de Răzvan Dumitrescu pentru Emanuel Ungureanu. 

Ungureanu: Wiener, în locul lui Mihăilă 

'Execuția bugetară pe miniștrii USR-PLUS este bună. Cea mai mică este la Sănătate, dacă nu mă înșel, de 88%. Din nou, iată! Ce critic eu este fundamentat!', a dezvăluit Emanuel Ungureanu la DC News TV. 

În continuare, deputatul USR-PLUS a mărturisit că, în opinia sa, Adrian Wiener ar fi mai bun la conducerea Ministerului Sănătății decât Ioana Mihăilă.

'Eu am spus că Adrian Wiener, colegul nostru, ar fi mai bun la Sănătate decât Ioana Mihăilă. Asta mi-a adus, iarăși, în interior, tot felul de critici. Eu sunt interesat de performanță.', a conchis el. 

Adrian Wiener a fost numele cel mai vehiculat pentru Sănătate, după demiterea lui Voiculescu

Adrian Wiener este senator român, ales în 2016. Totodată el este medic și vicepreședinte al Comisiei de Sănătate. În 2017, a depus un proiect de lege la Senat care prevede limitarea acizilor grași trans-nesaturați la maxim 2g per 100g de grăsimi. Parlamentul a adoptat proiectul pe 28 iulie 2020, iar în data de 19 august a aceluiași an, Președintele Klaus Iohannis l-a promulgat.

De altfel, Adrian Wiener a fost numele cel mai vehiculat pentru Ministerul Sănătății, după demiterea lui Vlad Voiculescu. Atunci, contactat de DC News, Wiener spunea că 'nu pot comenta aceste informaţii, pentru că nu fac parte din structurile de decizie ale partidelor sau ale coaliţiei. Cu mine nu au fost discuţii în acest sens.'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel