Ungureanu știe cine va câștiga în cazul ruperii USL prea devreme

Liderul Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, crede că scindarea USL prea devreme "ar crea tuturor o problemă", dar ar fi ca și cum "s-ar rupe socialismul în două", precizând că unii sunt "troţkişti", iar ceilalți "menşevici".

Fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu nu i se pare imposibilă o scindare a USL în viitorul apropiat, scrie Mediafax. Întrebat, marți, în legătură cu această posibilitate, liderul FC a răspuns: "E ca şi cum am rupe socialismul în două. Sigur că se poate. Unii sunt troţkişti, mai ales partea care umblă cu tricourile lui Che Guevara, iar alţii par să fie un pic mai moderaţi, mai menşevici cumva", a ținut să explice fostul premier, convins că o rupere prea devreme a USL va crea probleme pe scena politică.

"Dacă se rupe prea devreme, vă spun sincer, creează tuturor o problemă pentru că iar ne simţim în situaţia de analiza complicatele moduri de a face politică ale domnului Antonescu şi ale domnului Ponta. Dacă se rupe prea repede şi PNL-ul rămâne în drum, ceea ce e foarte posibil, câştigă PSD-ul şi ne liniştim cu toţii, deci socialiştii au revenit la putere fără să fie nevoie să concubineze cu şoricelul PNL-ist", a atras atenția Ungureanu, în opinia căruia tensiunile de pe scena politică cu privire la numirea procurorilor şefi reflectă "felul în care USL se raportează la actul de justiţie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel