Ungureanu intră în cursa pentru parlamentare. Vezi unde va candida

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a anunţat că va intra în lupta pentru parlamentarele din toamnă. Pentru Ungureanu va fi prima candidatură la nivel înalt, pentru că până acum el a fost numit în funcţii, nu a a fost ales. Fostul premier va candida într-un colegiu din zona Iaşi sub sigla unei alianţe electorale. Mai mulţi lideri PDL au cerut ca Ungureanu să fie inclus în partid şi eventual să preia conducerea, dacă ar fi ales.

„Că e vorba de PDL, de alte partide mai mici astăzi, Inițiativa Civică, toate acestea trebuie să se regăsească pe o platformă unica aptă ca în toamnă să angajeze candidaturi și să intre în lupta electorală pentru reprezentare în Parlament. Initiativa Civică este o parte a acestei Platforme în interiorul căreia ar trebui să se regăsească și partide și asociații civice cu scop politic cum este Inițiativa Civică. Deasupra tuturor este această Platformă… Este intenția mea declarată iar în ceea ce privește colegiul evident că primul meu gând este orașul meu natal”, a declarat Ungureanu.

Ungureanu susţie că nu va încera să înfiinţeze un nou partid acum, ci abia după alegerile parlamentare.

„Diferența e foarte mare pentru că acum, din rațiuni pragmatice, există șanse puține de a putea inființa un partid și de a-l și inregistra în așa fel incât el să fie capabil să intre în lupta electorală în toamnă. Drept pentru care construiești această platformă ca o alianță electorală pe care se regăsesc și partide și asociații civice. Imperios necesar este ca această platforma sa-și angajeze proprii candidați sub sigla unică și titlu unic", a mai spus Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel