Ungureanu: Există o poartă deschisă pentru liberali în ICCD

Fostul premier și actualul lider al Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta, Mihai Răzvan Ungureanu, a susținut, luni la Alba Iulia, că "nume importante” din rândul PNL, despre care, însă, se ştiu mai puţine și care nu  înțeleg ”deriva dramatică în care se află partidul", se înscriu în ICCD, precizând că poarta acesteia este deschisă acelor membri PNL care nu se regăsesc în actuala "conducere autistă" și profund socialistă.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că sunt mulţi liberali, "oameni oneşti, cu coloana dreaptă", care se înscriu în ICCD, pentru că nu se regăsesc în stânga lui Victor Ponta, informează Mediafax.

"Există o poartă deschisă spre acei membri ai PNL care nu se găsesc reprezentaţi de actuala conducere autistă şi profund socialistă a PNL şi adaug spunându-vă că sunt mulţi membri ai Partidului Naţional Liberal care, neînţelegând deriva absolut dramatică în care se află propriul partid, se înscriu în Iniţiativa Civică de Centru Dreapta. Şi le mulţumesc pentru asta. Sunt oameni oneşti cu coloana dreaptă şi se uită trist la felul în care PNL este adjudecat, înghiţit, masacrat de către PSD. (…) Nu am să le pot pronunţa numele pentru că nu am îndreptăţirea să o fac”, a spus Ungureanu, care a răspuns că sunt "sunt nume importante”, despre care, însă, se ştiu mai puţine.

"Sunt nume importante despre care dumneavoastră ştiţi mai puţin, dar ceea ce contează este că sunt oameni care se regăsesc în dreapta, nu în stânga mobilizată de oameni care cred în Che Guevara, un spion bolşevic plătit de Moscova. În momentul în care îţi faci un model din Che Guevara, înseamnă că fantezia ta culturală te duce pur şi simplu la acest model. Cum poţi să ai ca model un terorist plătit de sovietici de KGB, pentru mine este dincolo de puterea mea de înţelegere. Nu mă aşteptam să-l aibă domnul Ponta, pentru că despre dumnealui e vorba, ca model pe Aristotel(…)”, a mai spus Ungureanu, la Alba Iulia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel