Ungureanu continuă parteneriatul cu PDL

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Zalău, că parteneriatul lui cu PDL continuă, pentru că au deocamdată un drum şi un ţel comun, susţinând că "ultimul cuvânt va fi peste ani".

Rămas fără obiectul muncii, fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, întrebat la Zalău, unde a participat la lansarea candidaţilor PDL Sălaj, dacă va intra în PDL sau dacă va candida pentru o funcţie în acest partid, Ungureanu a declarat că parteneriatul lui cu PDL continuă.

 "Parteneriatul meu cu PDL continuă, iar ultimul cuvânt va fi peste ani. Avem deocamdată un drum comun şi un ţel comun. Ce va urma, rămâne de văzut. Visul meu este să existe o opoziţie unită, care să devină putere. Venim cu gândul că am plătit toţi foarte greu pentru ca România să nu se prăbuşească", a spus Ungureanu.

"Politica este unul din cele mai frumoase acte de patriotism faţă de ţară. În cele 90 de zile de guvernare, n-aţi auzit din partea noastră promisiuni, nu ne-aţi auzit oferindu-vă ce nu putem da. Este asta o dovadă de morală? Da!", a declarat Ungureanu.

 Ungureanu a declarat că s-a aflat miercuri la Zalău pentru că îl leagă o mare prietenie de preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, fost ministru al Economiei, dar şi pentru că vrea să plătească o datorie de suflet faţă de acesta, pentru că i-a fost solidar în Guvernul condus de el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel