Unde locuiește Nicușor Dan, cu cine stă și cât plătește lunar

Nicușor Dan a fost invitat la B1 TV.

Întrebat unde stă, Nicușor Dan a zis: "Stau la Gorjului, Militari, și plătesc chirie 250 de euro pe lună. Nu sunt căsătorit, dar am o prietenă de mult timp".

În plus, întrebat dacă mâine ar accepta propunerea de a candida din partea PNL pentru Primăria Capitalei, acesta a răspuns: "nu, bineînțeles. Problema nu e cine e mâine primar sau peste șase săptămâni, ci dacă putem schimba modul în care se face administrație în București".

Acesta a mai declarat că a avut discuții cu oameni din PNL, dar nu vrea să candideze din partea acestui partid. Mai mult, el i-a atacat mai ales pe liberali, susținând că și aceștia fac parte din sistemul care a eșuat.

"M-au contactat niște oameni din conducere (a PNL - n.r.), nu domnul Blaga sau doamna Gorghiu, luni, când domnul Ludovic Orban a anunțat că se retrage. A fost o discuție exploratorie, în care nu s-a făcut nicio ofertă. Eu am anunțat că voi candida în numele USB, cum am anunțat de la început. A fost dechiderea către o discuție viitoare care nu a mai avut loc. Am mai vorbit acum două-trei săptămâni, dar a fost ceva de curtoazie, cu altcineva din PNL", a declarat Nicușor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel