Unde-și trimit politicienii copiii la școală

Politicienii aleg pentru copiii lor școli din afara țării. Majoritatea copiilor de politicieni învață politica de pe bănci străine și se pregătesc să le calce pe urme părinților.

Fiul lui Marian Vanghelie, Alexandru, se pregăteşte pentru politica de Dâmboviţa tocmai la Boston. Studiază ştiinţe politice la o universitate unde taxa de şcolarizare depăşeşte 50.000 de dolari pe an. Locuieşte într-un complex în care chiria unei garsoniere sare de 3.000 de dolari pe lună.

Mircea Geoană îşi şcoleşte copiii în America. Alexandru este deja student peste ocean la Stern Business School, iar Ana la Universitatea din Pennsylvania.

Al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu şi-a trimis băiatul cel mare la studii în Franţa. Fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase a plecat şi el să studieze economia la Londra și este consilier al europarlamentarului Cătălin Ivan. Fratele său, Andrei, a învăţat tot economie, dar în Italia, după care s-a întors în ţară pentru a se ocupa de un restaurant de lux. Presa a scris că şi-a deschis în 2013 un club şi la Neptun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel