Unde și cu cine s-a întâlnit Băsescu după mitingul PMP

Europarlamentarul Cristian Preda a dezvăluit ce program a avut, sâmbătă după-amiază, președintele Traian Băsescu, la scurt timp după ce mitingul inițiat de PMP în Capitală împotriva creșterii accizei la combustibil s-a încheiat.

Într-o fotografie postată sâmbătă pe pagina de socializare a europarlamentarului Cristian Preda, președintele Traian Băsescu apare în compania lui Adrian Papahagi și a lui Theodor Palelologu, la un restaurant cunoscut din Capitală, cel care a realizat fotografia fiind chiar europarlamentarul demisionar din PDL și înscris recent în PMP.

"Basescu si Adrian Papahagi, dupa mitingul Miscarii Populare", a scris Preda în dreptul fotografiei. 

Comentariile nu s-au lăsat așteptate. Pe lângă faptul că Adrian Papahagi a ținut să-l felicite într-un mod aparte pe cel care a realizat instantaneul, apreciind că "Adevaratul lux: un europarlamentar ca fotograf", un internaut a ținut să tragă și concluzia: "Si astfel de maine dl Adrian Papahagi va uita de candidatii cu doctorate si ii va adresa rugamintea fierbinte EBA-i sa-i onoreze cu candidatura", aluzie la declarația acidă a fostului vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară, în legătură cu listele PMP pentru alegerile europarlamentare. 

Un alt internaut a remarcat însă ironic că "In ultima vreme se poz(ition)eaza cam stramb fotograful ...".

Nici postura în care au fost surprinși protagoniștii nu a scăpat atenției vigilente a celor care au privit imaginea: "Personalitatea întinde mâna, cel care refuză strângerea e mojicul", a scris un utilizator al internetului. 

"La... negocieri?", a întrebat un altul. 

Ulterior, Adrian Papahagi a revenit și a transmis un îndemn tuturor internauților: "Lăsați speculațiile. Ne-am strâns mâna cu mare simpatie și căldură, ca de-obicei".

Nemulțumirile fanilor europarlamentarului au vizat și locația aleasă de către președintele Traian Băsescu pentru întâlnirea cu membrii PMP, în condițiile în care restaurantul aparține directorului ziarului Jurnalul Național, Marius Tucă. "ce ironic! dupa ce protestezi la marirea accizei si vrei colectare de taxe mai buna mergi la localul sefului ziarului care va face albie de porci si in care nu se da decat rar bon fiscal si desi legea ii obliga sa aiba plata cu cardul ei nu o fac (ghiciti de ce nu accepta plata cu cardul).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel