Unde și-a făcut apariția Ludovic Orban: Nimic în comun cu Traian Băsescu

Ludovic Orban nu mai candidează pentru o funcție în Parlament. Când candida pentru București, el a fost acuzat de DNA de fapte de corupție în campania electorală. 

El a apărut la PNL Olt, pentru susținerea candidaților. Ludovic Orban a afirmat: ”Nu mai deţin nicio funcţie în PNL şi nu candidez pentru nicio funcţie publică până nu se va pronunţa instanţa (...) Deţin o calitate care pentru mine este o mare onoare, calitatea de membru PNL. Susţin PNL şi sunt implicat în această campanie, la turaţie maximă. (...) Particip acolo unde-i cunosc pe candidaţii de pe locurile eligibile, care pot cu adevărat să reprezinte cu cinste judeţul în care candidează”.

Întrebat despre o posibilă alianţă PNL-PMP, el a opinat: ”După părerea mea nu avem nimic comun cu Traian Băsescu şi singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu cumva să intre în Parlament, că oricum el face parte din coaliţia anti-justiţie”.

[citeste si]

Ludovic Orban este de părere că întreaga carieră a lui Dacian Cioloș este legată de PNL: ”Eu am susţinut ca şi candidatul la funcţia de premier să provină din rândurile PNL. Pe de altă parte nu sunt nemulţumit de nominalizarea lui Cioloş, pentru că Cioloş, chiar dacă nu e membru al PNL, întreaga lui carieră este legată de PNL. A fost secretar de stat, ministrul Agriculturii, comisar european, şi chiar acum premier - cu susţinerea PNL. Dacian Cioloş este un om care are convingeri liberale”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel