Una dintre cele mai performante fabrici de pulberi din lume va fi construită în România. Proiect cu grupul german Rheinmetall

foto pexels
foto pexels

În România, o să avem o fabrică performantă de pulberi, cu înaltă tehnologie. 

Fabrica de pulberi ce va fi construită în România se va face printr-un proiect comun cu grupul german Rheinmetall. Din punct de vedere tehnologic, va fi una dintre cele mai performante din lume arată chiar anunțul făcut de ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, conform Agerpres. 

Declarația a fost făcută în cadrul unei vizite de lucru efectuate în oraşul Cugir. Ministrul a răspuns la o întrebare despre posibilitatea construirii în judeţul Braşov a unei fabrici de pulberi. 

"Vom construi în România probabil una dintre cele mai performante fabrici de pulberi din lume, ca tehnologie, la ora actuală. Suntem într-un proiect cu compania germană Rheinmetall şi ROMARM. Am fost selectaţi de către Comisia Europeană pe programul ASAP, pe programul de producere a muniţiei şi pulberilor. Suntem într-un plin proces de a face contractul posibil", a declarat ministrul Oprea, conform sursei citate. 

În 17 martie, premierul anunța că vom avea în România, în parteneriat cu UE, o fabrică de pulberi pentru muniţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel