Un tehnocrat a sărit în apărarea lui Chirilă după dezvăluirea lui Ciuvică. S-a întâmplat în direct, la Antena 3

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a spus, în direct, la Antena 3, că Tudor Chirilă critică PSD și merge la protestele anti-Guvernul Tudose, dar cântă pe bani publici în orașele conduse de social-democrați. 

"Totul pleacă de la bani și de la ipocrizie. Tudor Chirilă sâmbăta se duce la concerte pe bani publici administrați de PSD și duminică participă alături de alți oameni la proteste împotriva PSD spunând că românii trebuie să stea în stradă pentru a nu-i lăsa pe social-democrați să fure banul public. Aici este de înțeles totuși. Adică PSD nu trebuie să fure banii publici pentru că nu va mai avea bani pentru cântările lui Tudor Chirilă. Adică ciuma roșie este rea, dar banii publici administrați de ciuma roșie sunt buni atunci când intră în buzunarele lui Tudor Chirilă. Ipocrizia mi se pare evidentă", a zis Mugur Ciuvică. 

În studioul Antena 3 se afla tehnocratul Gabriel Biriș, secretar de stat la Finanțe în Guvernul Cioloș, care a sărit în apărarea cântărețului.

"Tudor îmi este amic. Este o personalitate pe care o respect foarte mult. Ce este rău? A fost plătit mai mult decât trebuia? Haideți să nu exagerăm... Altele sunt problemele și dacă a fost invitat, a fost invitat pentru că probabil oamenii îl iubesc și vor să îl vadă", a zis Gabriel Biriș în platoul Antena 3, în replică la spusele lui Mugur Ciuvică.

[citeste si]

Tudor Chirilă a venit duminică seară la manifestația din Piața Victoriei după ce cântase pe bani publici, de data aceasta în Zalău. Evenimentul a fost organizat de Primăria Zalău (PSD) și de Consiliul Județean Sălaj (PSD).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel