Un student spune că depune plângere penală împotriva lui Ponta, Costoiu, Pricopie și Cazanciuc

Alexandru Bajdechi, student la Facultatea de Drept, a postat pe Facebook un mesaj în care susţine că va depune plângere penală împotriva premierului Victor Ponta, ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Mihnea Costoiu şi ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.

"Mâine depun plângere penală împotriva lui Ponta, Pricopie, Costoiu și Cazanciuc", este mesajul postat de Alexandru Bajdechi.

Contactat de redactorii cotidianului ZIUA de Constanţa, Alexandru Bajdechi a declarat: "Această hotărâre de Guvern care a fost adoptată promovează o idee falsă că studenţii îşi pot exercita dreptul la vot. În primul rând, studenţii care stau la cămin, şi au viză de flotant, apar pe listele de vot permanente şi trebuie să voteze la cea mai apropiată secţie de votare. În al doilea rând, studenţii care stau în cămin, dar nu au viză de flotant, pot vota oriunde. În cazul în care studenţii au liber vineri şi luni, vor întâmpina acea birocraţie prin care îşi vor putea exercita dreptul. Nu este în interesul lor. Ceea ce face Guvernul nu este fezabil, acele cozi care s-au format în primul tur au avut la bază două cauze: în primul rând s-au format noaptea, iar în al doilea rând s-au format pentru că au venit multe persoane care nu apăreau pe liste şi au completat acele declaraţii. Nu sunt de acord cu această decizie, este un abuz în serviciu. Numărul de persoane care ar beneficia este infim. Nu sunt de acord ca Statul, prin Guvern, să decidă de la o zi la alta. Voi depune plângere.", scrie ZiuadeConstanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel