Un spectator i-a băgat degetul în fund lui Ocampos, fotbalist al Sevillei, la meciul cu Rayo Vallecano. Fază bizară în Spania: Update - Video

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Sevilla FC a condamnat, marţi, gestul 'obscen' al unui suporter al echipei Rayo Vallecano la adresa atacantului argentinian Lucas Ocampos, luni, la un meci din etapa a 23-a a campionatului spaniol de fotbal, transmite AFP.

Update

'Jucătorul nostru Lucas Ocampos a fost victima unui act obscen şi total inadecvat din partea unui suporter local', a scris clubul andaluz într-un comunicat, după ce tânărul suporter al lui Rayo a îndreptat un deget înspre fesele fostului jucător al lui Olympique Marseille, în momentul în care acesta se pregătea să repună mingea în joc în partida câştigată de Sevilla pe terenul lui Rayo Vallecano (2-1), echipă la care fundaşul român Andrei Raţiu a fost rezervă. 

'Sevilla FC speră să fie luate măsurile adecvate pentru ca astfel de comportamente să nu se mai repete pe un stadion de fotbal', a adăugat clubul andaluz, care şi-a manifestat 'întreaga susţinere' pentru jucătorul său. La Liga a indicat că 'va depune o plângere la tribunalul pentru minori din cauza vârstei suporterului şi a precizat că poliţia l-a identificat deja'.

Forul tutelar spaniol a mai adăugat că va semnala autorităţilor şi injuriile rasiste care l-au vizat pe atacantul marocan al Sevillei, Youssef En-Nesyri, autorul unei duble care a permis echipei sale să urce pe locul 15 în clasament. 'M-am abţinut pentru că am două fete', a explicat după meci Lucas Ocampos, care a rămas calm la momentul faptelor, pe care însă le-a semnalat imediat arbitrului. 'Eu nu cred că toţi suporterii lui Rayo sunt aşa, dar există mereu un imbecil', a adăugat el, exprimându-şi speranţa că tânărul suporter va fi sancţionat. 

Știrea inițială

Un moment bizar s-a petrecut la meciul Rayo Vallecano – Sevilla, din etapa a 23-a din La Liga, disputat luni seară.

În minutul 33 al partidei, la scorul de 1-1, Lucas Campos, jucătorul Sevillei, aflat la marginea terenului, a vrut să repună mingea în joc. Însă, tribunele fiind destul de aproape, un tânăr fan al echipei Rayo Vallecano, echipa gazdă, l-a atins pe Campos, băgându-i degetul în fund pentru câteva secunde, dorind, probabil, să facă o glumă sau să îl șicaneze.

În urma acestui incident, Lucas Campos l-a chemat pe arbitru la marginea terenului pentru a clarifica situația hilară. După câteva zeci de secunde de 'parlamentări' între jucătorii celor două echipe și arbitru, jocul a fost reluat din același loc de Campos. Unii fani ai lui Rayo Vallecano s-au amuzat de cele întâmplate.

VIDEO

În cele din urmă, FC Sevilla a obţinut prima sa victorie de la debutul anului 2024, reuşind să se impună cu 1-2.

Atacantul marocanul Youssef El-Nesyri, revenit de la Cupa Africii pe Naţiuni, a marcat ambele goluri ale andaluzilor, în minutele 19 şi 45, în timp ce pentru gazde a înscris Isi Palazon (29).

Fundaşul Andrei Raţiu a fost rezervă la madrileni. Sevilla a pus capăt cu această ocazie unei serii de cinci meciuri fără victorie şi a urcat un loc în clasament, aflându-se acum pe poziţia a 15-a, cu 20 de puncte, la trei lungimi de zona retrogradării. Rayo Vallecano, care nu a mai câştigat de aproape cinci luni pe propriul stadion, din 15 septembrie 2023, ocupă locul 14, cu 24 de puncte.

Clasament: 1. Real Madrid 58 puncte 2. Girona 56 3. FC Barcelona 50 4. Atletico Madrid 48 5. Athletic Bilbao 45 6. Real Sociedad 37 7. Valencia CF 35 etc.

Citește și - FC Sevilla a oficializat plecarea croatului Ivan Rakitic în Arabia Saudită

Clubul FC Sevilla a oficializat plecarea mijlocaşului croat Ivan Rakitic după şapte sezoane petrecute la gruparea spaniolă de fotbal, informează cotidianul L'Equipe.

Jucătorul croat în vârstă de 35 de ani, care a evoluat şi la FC Barcelona, în perioada 2014-2020, îşi va continua cariera în Arabia Saudită, la clubul Al-Shabab, unde joacă Romain Saiss, Habib Diallo şi Yannick Ferreira Carrasco.

Finalist al Cupei Mondiale din 2018 cu echipa Croaţiei, fostul internaţional (106 selecţii) a disputat în total 323 de meciuri pentru echipa andaluză, care îl plasează pe locul 11 în rândul jucătorilor cu cele mai multe partide disputate din istoria clubului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel