Un sortiment de MAC a fost retras de la comercializare. "Clienții sunt rugați să le distrugă sau să le returneze"

Un sortimet de MAC a fost retras de la comercializare / Foto: Pixabay
Un sortimet de MAC a fost retras de la comercializare / Foto: Pixabay

Un sortiment de mac a fost retras de la comercializare din cauza pesticidelor peste limita legală.

Un sortiment de mac vândut în rețeaua de magazine Mega Image a fost retras de la comercializare, după ce a fost constatată prezența pesticidelor peste limita legală, anunță ANSVSA.

Nume produse: 11511 DLL SEMINTE DE MAC 250G 
Numar Lot: 230/2020 
Termen de valabilitate: 18/11/2021 

Mega Image a retras de la vânzare produsul: 11511  DLL SEMINTE DE MAC 250G 

Mega Image, avertisment pentru consumatori

Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, constatându-se prezența pesticidelor peste limita legală, precizează ANSVSA.  Toate produsele retrase urmează a fi distruse.

"Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la dată de 31.08.2021. Acordam scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre. ", transmite Mega Image.

Sucuri produse în România, RETRASE din Metro, Carrefour, Selgros și Penny, din cauza oxidului de etilenă

Sticle cu băuturi răcoritoare au fost retrase din magazinele Metro, Carrefour, Selgros și Penny, din cauza oxidului de etilenă descoperit într-un ingredient. Cei care au cumpărat produsele, le pot returna și vor primi contravaloarea lor.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat în urmă cu câteva zile că produsele au fost retrase din rețelele de magazine. În cazul în care ați cumpărat produsele menționate vă rugăm să nu le consumați și să le returnați în magazine urmând să primiți contravaloarea lor, au anunțat comercianții.

Este vorba despre Figo, produs în România

”Compania Maspex Romania, în calitate de producător al mărcii de băutură răcoritoare Figo, produs în România, a fost informată de către unul dintre furnizorii săi cu privire la existenţa substanţei oxid de etilenă ce depăşeşte limitele permise de reglementările în vigoare, într-un ingredient al materiilor prime care ni s-au livrat. Acest fapt are impact asupra anumitor produse Figo”, scrie în avertizare, conform Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel