Un senator va propune USR să retragă sprijinul Guvernului, dacă nu sunt măsuri pe alegerea primarilor

Florina Presadă a anunțat că va propune Comitetului Politic al USR retragererea sprijinului acordat Cabinetului Orban, dacă Executivul nu ia măsuri săptămâna viitoare pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi și asupra OUG pentru eliminarea pensiilor speciale din Codul administrativ.

„Am să propun Comitetului Politic al USR retragerea sprijinului acordat Guvernului PNL Orban dacă acesta, în săptămâna care vine, nu anunţă o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea pensiilor speciale pentru primari din Codul Administrativ", a scris Florina Presadă, duminică, pe Facebook.

Senatorul USR reproșează că partidul are un acord cu PNL pe aceste două teme, însă liberalii nu au făcut nimic concret în acest sens.

„Avem un acord cu PNL iar pe aceste două chestiuni nu am văzut nimic concret până acum. Timpul trece iar în curând va fi prea târziu: pensiile speciale pentru primari intră în vigoare de la 1 ianuarie 2020, iar comunităţile locale au nevoie de primari aleşi în două tururi, nu de baroni locali. Iubeşte România cu ochii deschişi!", a conchis Presadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel