Un senator DEMISIONEAZĂ din PNL. "Partidul a decis că nu mai are nevoie de mine"

Senatorul liberal Andrei Volosevici a anunţat că demisionează din PNL. El a subliniat că nu a intenţionat vreodată să prejudicieze formaţiunea politică.

'Partidul Naţional Liberal a decis că nu mai are nevoie de mine, de ideile pe care le am, şi de echipa mea, care în vara acestui an a ajutat la câştigarea alegerilor în Ploieşti. Având în vedere aceste aspecte, am decis ca mâine să îmi dau demisia din PNL, partid pe care nu am intenţionat vreodată să îl prejudiciez chiar dacă de multe ori am avut o altă opinie despre modul în care trebuie asumate funcţiile publice în administraţia locală. În aceste condiţii, atâta timp cât sunt oameni care cred în mine şi care mi-au apreciat activitatea, cred ca le sunt dator să continui', a scris Volosevici pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

În primăvara lui 2016, Volosevici a fost anunţat oficial drept candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al Ploieştiului. La începutul lui aprilie a anunţat că îşi retrage candidatura, având în vedere că era vizat de o anchetă a procurorilor DNA Ploieşti. De altfel, în luna iunie, Volosevici a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, fiind acuzat de abuz în serviciu şi două fapte de trafic de influenţă în legătură cu finanţarea echipei FC Petrolul Ploieşti şi atribuirea unui contract de lucrări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel