Românii au "lipici" la Loteria spaniolă. Vezi câți au câștigat, în ultimii trei ani

loterie
loterie

Loteria "El Gordo", organizată de Crăciun în Spania i-a adus unui șomer român, în vârstă de 30 de ani, un câștig de 400.000 de euro. Acesta nu este singurul român care are "lipici" la Loteria spaniolă.

 Printre norocoşii care au extras seria câştigătoare de cifre - 76058 - se numără şi Cristian Voica, din Alcalá de Henares (o suburbie a Madridului), relatează Mediafax.

 "Este norocul care îmi va schimba viaţa", a declarat românul pentru ziarul "La Vanguardia", care menţionează că imigrantul lucrase în construcţii şi era şomer de trei ani.

 Anul acesta, premii loteriei au fost în valoare totală de 2,52 miliarde de euro.

 Potrivit El Mundo, în suburbia madrilenă Alcalá de Henares au fost cei mai mulţi câştigători - 130, valoarea cumulată a câştigurilor fiind de 520 de milioane de euro. Alţi câştigători au fost din Barcelona, Burgo de Osma, Salamanca şi Valencia.

De asemenea. anul trecut, tot în decembrie, o familie de români din regiunea Huesco, situată în nordul Spaniei, a câştigat la Loteria „El Gordo" din Spania 400.000 de euro.

Fericiții câștigători de anul trecut, Mihai și Aurelia, aveau un bar  în localitatea Huesca, capitala provinciei în care se află Granen. Localul a fost denumit „Carlitos", după mezinul patroanei.

Dar cel mai norocos român este de departe Cristian Valer, care în octombrie, 2009, a câștigat aproape opt milioane de euro cu un bilet pe care a dat doiu euro, la loteria spaniolă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel