Un președinte rupe tăcerea: Gorghiu și Blaga duc un penal la PPE

ALDE spune că Alina Gorghiu și Vasile Blaga au dus la Bruxelles un politician care are probleme cu legea, acuzând în acest sens dublul limbaj. 

În zilele de 21 și 22 octombrie, o delegație a PDL-PNL condusă de cei doi copreședinți ai partidului, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, a participat la Madrid, la congresul PPE.

Daniel Barbu, președinte executiv ALDE, în acest context, spune că PNL iese în Europa cu politicieni corupți.

Marian Zlotea, lider al PDL-PNL trimis în judecată de DNA

"Îmi permit să fac o referire la participarea liderilor PDL-PNL la congresul PPE pentru că în delegația cu care aceștia s-au prezentat la Madrid îi regăsim, la dreapta Alinei Gorghiu și a lui Vasile Blaga, pe doi lideri ai noului PNL cercetați sau deja trimiși în judecată de DNA pentru fapte de corupție. Este vorba de Marian Zlotea, lider al PDL-PNL trimis în judecată de DNA pentru că îi obliga pe inspectorii Autorității Naționale Sanitar-Veterinar din Bucureşti "să cotizeze lunar la PDL cu câte 3.000 de lei pentru a îşi păstra locul de muncă" și de Alin Popoviciu, lider al PDL-PNL, urmărit penal de DNA și cercetat pentru instigare la abuz în serviciu", a spus Daniel Barbu.

(w670) 

Dublu limbaj în lupta anticorupție

"Sunt de părere că românii trebuie să fie foarte atenți la ipocrizia și dublul limbaj al liderilor noului PNL în privința luptei anticorupție, pe care, declarativ, par să o susțină cu fanatism, dar în realitate Alina Gorghiu și Vasile Blaga nu au niciun fel de problemă să iasă în lume alături de persoane cercetate sau deja trimise în judecată de DNA la congresul Partidului Popular European.

[citeste si]

De asemenea, cei din PDL-PNL nu contenesc cu lauda de sine și, ori de câte ori au ocazia, ne vorbesc de acele criterii de integritate foarte clare și promit că orice persoană care are probleme în justiție nu va putea reprezenta partidul la alegerile din 2016. În același timp, Mircia Gutău, condamnat definitiv în 2010 pentru fapte de corupție și care în 2014 și-a mai adăugat în "palmares" încă o condamnare definitivă pentru fapte de corupție, a devenit din data de 21 octombrie 2015 membru al PNL și, mai mult de atât, va candida din partea acestui partid pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu-Vâlcea. De aceea îmi permit să vă întreb, stimați membri ai PNL, cât de ipocriți puteți fi?", a mai zis președinte executiv ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel