Un președinte PNL demisionează

Preşedintele PNL Brăila, senatorul Cătălin Boboc, a anunţat printr-un comunicat de presă remis AGERPRES că, în cursul zilei de luni, îşi va depune demisia din funcţia de lider al filialei, ca o 'asumare' a rezultatelor obţinute la alegerile locale din municipiu, dar şi pentru a linişti unele 'animozităţi interne'. 

'Partidul Naţional Liberal filiala Brăila va avea o nouă conducere după ce, în cursul zilei de astăzi îmi voi depune demisia din funcţia de preşedinte al PNL Brăila în faţa Biroului Politic Naţional al PNL. Decizia mea survine ca o asumare a rezultatelor obţinute la alegerile locale din municipiu, dar şi pe fondul unor animozităţi interne şi consider că retragerea mea din aceasta funcţie poate reprezenta o soluţie în acest moment', a declarat Boboc.

El a reamintit că, în primăvară, şi-a asumat candidatura la Primăria Brăila pentru alegerile din 5 iunie, acceptând 'o postură deloc comodă şi nerâvnită de mulţi', din care a încercat să gestioneze cât mai bine 'o campanie electorală dificilă'.

'Rezultatul alegerilor a fost unul nesatisfăcător, drept pentru care, în prima şedinţă a Biroului Politic Judeţean mi-am pus mandatul la dispoziţia colegilor de partid. Propunerea mea a fost respinsă de cei prezenţi în sală, în special de către domnii primari prezenţi. Se pare că gestul meu nu a fost, însă, suficient. S-au ridicat câteva voci care au declanşat o campanie împotriva mea. Conştient că atmosfera de tensiune nu are cum să fie benefică, am decis că binele partidului trebuie să primeze. De aceea, mă retrag din funcţie şi mă pun la dispoziţia B.P.N. al PNL. Rămân alături de colegii mei, voi face echipă cu aceştia şi voi da cu siguranţă o mână de ajutor viitorului preşedinte, la continuarea dezvoltării PNL Brăila', a încheiat Cătălin Boboc. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel