Un președinte PNL a demisionat

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Brăila, Vasile Cortez, şi-a dat demisia din funcţie luni seară, dezamăgit de 'aranjamentele' făcute de preşedinţii organizaţiilor liberale din judeţ în timpul votului pentru desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare.

'Am decis să-mi dau demisia din cauza aranjamentelor de la votul consultativ pentru desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Au fost lucruri dinainte ştiute, iar aceste aranjamente au viciat rezultatul votului. M-am săturat să mă sune toată lumea şi am zis că e mai bine să stau deoparte şi să-mi văd de treaba mea. Domnul Cătălin Boboc (fost preşedinte PNL Brăila) mi-a spus cu o seară înainte de vot că au fost nişte nereguli în judeţ, dar eu nu am crezut că se pot întâmpla lucruri din astea', a declarat Cortez pentru AGERPRES.

Vasile Cotez a precizat că decizia de a-şi da demisia de la conducerea PNL Brăila a fost întărită şi de faptul că mai mulţi vicepreşedinţi din conducerea centrală a partidului i-au spus că 'ştiau de aranjamentele de la Brăila, că s-a înscris un primar în cursă şi s-a răsturnat rezultatul votului'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel