Un politician PSD a murit într-un grav accident rutier produs în Bulgaria

Un politician PSD a murit într-un grav accident rutier produs în Bulgaria / Foto: Pixabay
Un politician PSD a murit într-un grav accident rutier produs în Bulgaria / Foto: Pixabay

Un politician PSD a murit într-un grav accident rutier produs în Bulgaria.

Consilierul județean PSD Dumitru Văduva, în vârstă de 71 de ani, a murit într-un accident rutier produs în Bulgaria, în regiunea Burgas, scrie realitateadebraila.net. Politicianul se afla în mașină cu soția sa și o altă familie de prieteni. Aceștia se îndreptau spre Istanbul.

Potrivit presei din Bulgaria, accidentul s-a produs duminică, 24 octombrie 2021, în jurul orei 09:00, pe drumul dintre Burgas și Malko Tarnovo, aproape de frontiera cu Turcia.  

Mașina era condusă de un bărbat de 62 de ani, cu care se afla în mașină Dumitru Văduva. Șoferul, un om de afaceri din Brăila, a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac de pe marginea șoselei. Toate persoanele din autoturism au fost rănite, cele doua femei de pe bancheta din spate fiind internate în spital. Șoferul nu a necesitat internare. Dumitru Văduva, care se afla pe scaunul din dreapta șoferului, a suferit politraumatisme, decedând la spital, la Terapie Intensivă.

Dumitru Văduva a fost inspector la Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila din 1990 până la pensionare. Era președintele Consiliului de Administrație al Muzeului Brăilei și liderul grupului de consilieri PSD din Consiliul Județean Brăila.

DOLIU în politică. Primar PNL, decedat după ce s-a infectat cu COVID-19. Era nevaccinat

Primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a decedat ăe 14 octombrie la un spital de boli pulmonare din judeţ unde era internat de două zile cu o formă severă a infecţiei cu SARS-CoV-2, au anunţat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, transmite Agerpres. Potrivit DSP, primarul din Stăneşti era nevaccinat.

"Bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a prezentat pe data de 3 octombrie în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut un test rapid, care a fost pozitiv, şi a primit reţetă pentru tratament la domiciliul. În data de 9 octombrie, bărbatul a revenit la UPU şi, pentru că avea afectare pulmonară, a rămas sub supravegherea medicilor de aici până pe data de 13 octombrie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, pe sursă de oxigen. Din păcate, pe data de 15 octombrie a fost declarat decedat. Avea comorbidităţi - hipertensiune arterială şi diabet zaharat de tip II", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea, Amelia Piţiga.

Ionel Michiu era la al patrulea mandat de primar, din partea Partidului Naţional Liberal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel