Un nou val de COVID-19. Norica Nicolai: Nu există decât niște interese meschine

Norica Nicolai s-a arătat îngrijorată de previziunile specialiștilor cu privire la o creștere fulminantă a cazurilor de coronavirus. 

Norica Nicolai, europarlamentar, a intervenit în direct la România TV, unde a discutat despre previziunile sumbre cu privire la creșterea semnificativă a cazurilor de coronavirus. 

”Și în afara țării sunt aceleași tipuri de previziuni. În mod normal, un Guvern responsabil ar fi amânat inclusiv deschiderea școlilor, cât și alegerilor locale. Să fim foarte serioși, marea majoritate a secțiilor de vot sunt în școli. Școlile vor deveni un focar de infecție și probabil că în acea perioadă va trebui făcută o pauză serioasă pentru igienizare, pentru curățarea acestor școli. Nu există niciun tip de gândire. Nu există decât niște interese politice meschine de a face localele și de a încerca să le și câștige, din partea PNL. Nu au niciun fel de viziune cu privire la modul în care vor începe școlile pentru că și-au delegat responsabilitatea către autoritățile locale. Eu sunt absolut convinsă că nimeni nu este pregătit pentru că autorităților locale nu le-au fost delegate și resurse financiare pe care acest Guvern spune că le-a avut pentru începerea școlilor. Cred că nu au aceste resurse. Totul este o improvizație și riscăm să facem o sursă de risc pentru îmbolnăviri în toate comunitățile din România. Nu sunt pregătiți și normal ar fi trebuit consultați și părinții și profesorii și elevii și ar fi trebuit amânate până când cineva va spune ceva clar. Până când vor arăta măsurile, vor igieniza școlile, vor arăta măștile, etc. Dar nu au ce arăta pentru că nu sunt interesați de nimic”, a declarat Norica Nicolai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel