Un nou mall se deschide în București, de la 1 septembrie

Un nou mall va fi deschis în Capitală de la 1 septembrie 2016. Anunțul a fost făcut de dezvoltatorii proiectului, Sonae Sierra și Caelum Development. 

Centrul comercial ParkLake este situat în cartierul bucureștean Titan. Sonae Sierra și Caelum Development au finanțat deja investiția de 180 milioane de euro, care va avea peste 200 de magazine, iar 97% din suprafața totală închiriabilă (70.000 de metri pătrați) a fost deja contractată. Centrul comercial are și 2.450 de locuri de parcare, potrivit Profit.ro

ParkLake va introduce noi branduri pe piața din România, cum ar fi Forever 21, Play Park, Lanidor și Lynne. ParkLake va avea un cinematograf multiplex cu 14 săli, operat de Cinema City, precum și alte magazine ancoră principale, cum ar fi H&M, toate brandurile Inditex din Romania (Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Bershka, Stradivarius și Pull & Bear), Debenhams, Koton, LPP Group cu toate cele cinci branduri (Reserved, Mohito, SinSay, House și Cropp), WorldClass, Altex, Hervis, IPB, Lem's.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel