Un nou job ia avânt în România: trainerii pentru modelele online

Odată cu dezvoltarea tot mai amplă a videochatului, specialiști ca IT-iși, contabili și oameni de HR sunt căutați pentru a fi angajați în acest domeniu.

Pe lângă activitatea pe care o au modelele online, în cadrul unui studio de videochat sunt și alte poziții de joburi, fiecare cu specificul ei, de la specialiști în IT până la, oameni de HR sau contabilitate. Fiecare dintre aceștia, asigurându-se că prin cunoștințele și abilitățile pe care le au, businessul se va dezvolta și va avea un real succes.

Dincolo de toate aceste poziții clasice, un post devine tot mai des căutat în această industrie este cel dedicat trainerilor pentru modelele online. Pentru a îndeplini cu succes cerințele acestui job sunt căutați oameni cu cunoștințe în domeniul videochatului, care au înțeles cum funcționează acest model de business și care acum își vor pune expertiza în a ajuta modelele debutante, dar și pe cele cu experiență, pentru a obține maximul de la cariera lor.

SAVAGE Studio recrutează traineri serioși și cu experiență în domeniu, care vor să își pună în valoare talentul și expertiza pentru echipa studioului, astfel încât afacerea să fie una profitabilă pentru toate părțile implicate.

Un studio de videochat profesionist și 100% legal ca SAVAGE Studio garantează tuturor angajaților săi o atmosferă plăcută de lucru, corectitudine, siguranță și transparență în desfășurarea activităților. Beneficiile materiale sunt pe măsura eforturilor depuse, iar ceea ce este cel mai important este că membrii echipei se susțin reciproc în activitățile întreprinse, astfel încât satisfacțiile profesionale să fie cu adevărat importante, atât monetar cât și din punct de vedere al liniștii psihice și a stării de bine maximizate.

1. -imagine fara descriere- (model-de-videochat-_13512700.jpg)

În cadrul SAVAGE Studio, modelele online au parte de training din prima zi, așadar munca trainerilor este foarte apreciată, de abilitățile lor depinzând în mod direct cum va evolua calitatea muncii pe care o vor desfășura modelele. Plus că nu numai debutantele au nevoie de susținere, ci și modelele cu experiență. Astfel, trainerii se asigură că sunt la curent cu toate schimbările apărute în piață, dar sesizează și oportunități de dezvoltare, în așa fel încât munca modelelor să fie cât mai eficientă.

La fel ca un manager de proiect, trainerii construiesc pentru fiecare model în parte un plan de dezvoltare, susținere și îmbunătățire a carierei. Cu abilitatea de a manageria și de a inspira echipe, trainerii oferă indicații și sfaturi prețioase, analizează, monitorizează, corectează și susțin constant activitatea modelelor online. Dezvoltă strategii personalizate și îmbunătățesc performanțele fiecărui model în parte pentru ca acesta să atingă nivelul de succes dorit în carieră.

Cunoscând foarte bine domeniul, trainerii explică modul în care funcționează site-urile pe care se lucrează, care sunt cerințele pieței și ale clienților de la viitoarele modele, atât din punct de vedere conversațional, cât și ca imagine fizică. Sunt la curent cu toate tendințele de machiaj și îmbrăcăminte și le adoptă pentru modelele cu care lucrează, astfel încât acestea să reușească să atragă atenția mai multor fani online. Atenți la detalii precum unghiuri în fața camerei care avantajează modelele sau modalitate de a începe conversațiile online, trainerii se asigură că modelele lor vor fi apreciate de către utilizatorii site-urilor, că vor purta conversații interesante și evident, că vor avea câștiguri cât mai mari. 

Așadar, dacă ești un profesionist care poate transforma orice obstacole și provocări în oportunități, ai abilități excelente de comunicare, cunoști bine limba engleză la nivel conversațional/scris, știi cum să lucrezi cu un calculator și ești o persoană deschisă, empatică dar și fermă în decizii, SAVAGE Studio îți oferă șansa de a face parte din echipa sa de traineri.

Vei avea un contract de muncă legal, cu multe beneficii incluse, dar și posibilitatea de a lucra într-o echipă profesionistă, cu viziune și deschidere pentru viitor, a cărei obiectiv principal este bunăstarea tuturor membrilor săi. Poți să programezi o întâlnire completând formularul online de angajare și vei afla toate avantajele pe care le vei obține de la viitoarea ta carieră de trainer SAVAGE Studio. 

Articol realizat cu sprijinul Oblyo Digital Agency 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel