Un nou câștig record la Superbet: 500.000 lei (P)

Foto: Superbet
Foto: Superbet

Fotbalul este unul din sporturile ce creează foarte mulă emoţie cât şi pasiune în inima microbiştilor, însă pentru cei mai mult inspiraţi şi norocoşi, fotbalul poate să aducă unele câştiguri de pus în ramă, iar strategia pariorilor la Superbet s-a schimbat foarte mult de când compania a început să adauge bonusul de la 100% la până 150%, oferindu-l acum şi în mod online.

Cei mai mulţi au căutat să profite cât au putut de mult de acest mare avantaj, începând astfel să joace bilete cu cât mai multe evenimente, adică minimum 20, cu o cotă de cel puţin 1.25, pentru a se încadra în bonus. Ei bine, unora le-a mers, reuşind să înregistreze câştiguri destul de mari, însă de departe, remarcatul acestui an este un localnic din Bihor, care a reuşit să dea lovitura vieţii sale, la Super bet.

Nu se aştepta să câştige biletul

Pariorul nostru a ţinut cont de o singură strategie atunci când a ales să parieze acest bilet, şi anume să încerce să gândească mai mult realist fiecare meci. Odată ce acesta a văzut biletul printat şi cât de lung era acesta, a spus din start că nu îi va ieşi niciodată “cearşaful”, însă. uşor uşor fiecare eveniment a început să fie “verde”, iar la final, datorită bonusului de 150%, pariorul nostru a reuşit să câştige cei 500.000 de lei, unul din cele mai mari câştiguri înregistrate vreodată la Superbet, una din top 3 agenții de pariuri din România.

Ziyech şi goalkeeper-ul Sevillei s-au dovedit decisivi

Pariorul a mai declarat că pariază destul de des, atât în mediul online cât şi la agenţiile stradale, şi că de o oarecare perioadă de timp acesta simţea că se apropie momentul său, spunând că anterior acestui mare câştig, acesta a pierdut bilete de zeci de mii de lei la meciurile echipelor de top precum PSG, Bayern şi Barcelona.

Însă, acum se pare că Soarele a răsărit şi pe strada sa, deoarece portarul Sevillei a reuşit să înscrie în prelungirile meciului cu Valladolid, pariorul nostru alegând să parieze că oaspeţii vor înscrie între 1 şi 3 goluri, în timp ce Ziyech, jucătorul celor de la Chelsea a reuşit să marcheze golul 2 chiar în ultimul minut din meciul cu Sheffield, meci ce conta pentru FA Cup. La acest meci, fericitul câştigător pariase că se vor înscrie între 2 şi 5 goluri în meci.

Aşadar. niciodată nu trebuie să îţi pierzi speranţa şi să încerci să ai o oarecare strategie atunci când alegi să pariezi, pentru a te bucura de câştiguri mai des. Totodată, trebuie să ai totuşi şi un dram de noroc pentru a reuşi să câştigi astfel de bilete. Felicitări, câştigătorului! Şi la mai multe!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel