Un membru fondator al FMP a demisionat din PMP

După ce Adrian Papahagi a demisionat recent din Partidul Mișcarea Populară, marți, un membru fondator al Fundației Mișcarea Populară și-a anunțat plecarea din rândurile partidului susținut de președintele Traian Băsescu.

Elenina Nicuț, membru fondator al Fundației Mișcarea Populară, și-a anunțat demisia din PMP. Iată mesajul de pe pagina personală de Facebook, prin care a făcut anunțul plecării din PMP:

dupa o indelunga chibzuiala, incluzand multiple repuneri pe rol si amanari de pronuntare, am decis astazi sa demisionez din calitatea de membru PMP si implicit din toate functiile detinute in acest partid.

cum demisiile nu se motiveaza, inteleg sa nu fac nici eu exceptie.

tot ce pot spune e ca, in mod paradoxal poate, decizia este in perfect acord cu increderea, aprecierea si respectul meu pentru Presedintele Traian Basescu si cuvantul sau, eu ramanand de altfel in Fundatie, ca membru fondator, acolo unde il voi astepta sa se alature dupa incheierea mandatului.

le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut, precum si celor care m-au criticat in fel si chip, pe drept sau pe nedrept, si astfel m-au calit.

fostilor colegi din PMP le doresc spor in toate, multa bafta si mai ales sa atinga o performanta deloc usoara: aceea de a-mi castiga votul :) ”.

Sursă foto: prisacariu.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel