EXCLUSIV  Un medic desființează cura de slăbire. Efect invers: cum ajungi să-ți distrugi mușchii

Doru Negru, medic primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice la Sanador, a vorbit despre cura de slăbire și importanța celor trei mese pe zi.

„Noi oamenii vedem că ne-am îngrăşat şi găsim cea mai păguboasă soluţie de a rezolva această problemă: o cură de slăbire. Ce e aia cură de slăbire? Mănânc mai rar sau mai puţin. Păi organismul nostru e obişnuit cu asta de milioane de ani. Noi nu suntem obişnuiți. Şi organismul simte: ăsta nu îmi dă să mănânc". Şi îşi reduce turaţia motorului. Face aceeaşi treabă cu mai puţin consum de energie.

(...) Merge cu turaţie redusă și tot ce e în plus depozitează. Mâncăm şi mai puţin. Mai dă un pas înapoi. Când nu mâncăm, tot ce nu se arde, se depozitează. Nu mâncăm deloc, organismul trebuie să facă de undeva rost de energie.

Şi de unde crezi că ia? Niciodată din depozit, nu se atinge de grăsimi. Distruge muşchii. Când mâncăm, nu face mușchiul la loc, că abia l-a distrus. Pune grăsime de-o parte, că a băgat de seamă că nu primeşte", a explicat Doru Negru într-un interviu acordat DCNews.

Despre importanța celor trei mese pe zi puteți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel