Un mare campion a ajuns ținta ironiilor - Video

Campion
Campion

A fost unul dintre cei mai mari campioni ai planetei, dar acum a ajuns ținta ironiilor. Este vorba despre fostul ciclist Lance Armstrong, care a fost deposedat de cele șapte titluri cucerite în Turul Franței, pentru dopaj, iar acum a ajuns personaj de desene animate.

Un animație realizată de Next Media, postată şi pe Youtube, îl înfăţişează pe Armstrong costumat în vampir şi purtând o cască de ciclist pe cap. El o primeşte la reşedinţa sa pe realizatoarea TV Oprah Winfrey şi îi prezintă acesteia locuinţa, un adevărat laborator în care se fac cercetări pentru substanţe dopante şi teste pe cobai. În cursă, roţile bicicletelor lui Armstrong şi ale coechipierilor săi devin incandescente şi astfel aceştia îi depăşesc cu uşurinţă pe ceilalţi concurenţi.

Urme de culoare albă având forma unor tricouri sugerează că Armstrong şi-a dat jos de pe pereţi tricourile galbene de câştigător al Turului Franţei.

„A încercat vreodată cineva să vadă lucrurile din punctul de vedere al unor sportivi căzuţi în dizgraţie, ca Armstrong? Există probabil scuze plauzibile care să explice recurgerea la steroizi şi produse dopante: obţinerea de bani pentru a-i salva pe copii, de exemplu”, se arată în comentariul filmului, cu referire la fundaţia pentru lupta împotriva cancerului, înfiinţată de fostul rutier.

Potrivit presei americane, Lance Armstrong ar fi recunoscut că s-a dopat într-un interviu acordat, luni, realizatoarei TV Oprah Winfrey, scrie mediafax. Interviul de peste două ore şi jumătate a fost înregsitrat într-un hotel din Austin (Texas) şi va fi prezentat în premieră joi, pe canalul OWN şi pe site-ul de Internet oprah.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel