EXCLUSIV  Un marcant președinte PSD a MURIT. Marcel Ciolacu: Era un prieten de nădejde

Președintele organizației județene a PSD Călărași a murit miercuri. Dan Eugen Cristodor avea 42 de ani.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a organizației PSD Călărași.

"PSD Calarasi anunta cu durere trecerea la cele vesnice a presedintelui Dan Eugen Cristodor. Un OM in care s-au regăsit valorile unei fiinte umane: caracter, demnitate, valoare si bunătate. Dumnezeu sa-l odihnească!", a transmis PSD Călărași. Dan Eugen Cristodor suferea de cancer. Trupul neînsufleţit va fi depus la Biserica "Sf. Constantin şi Elena" (Volna) din Călăraşi.

Deputatul Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, a transmis un mesaj de condoleanțe.

"L-am cunoscut personal. Dumnezeu să-l odihnească. Era un suflet curat, luptător și un prieten de nădejde", a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, în exclusivitate pentru DC News.

În urmă cu trei ani Dan Eugen Cristodor era ales preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Călăraşi, în locul lui Ştefan Ion.

Liderii PSD de la centru vorbeau despre despre o eventuală candidatură a lui Cristodor la funcţia de primar al Călăraşiului, la alegerile din 2016.

Înainte de a fi președinte PSD Călărași, Dan Eugen Cristodor a fost consilier local în 2012. Din 2001 avea cabinet particular de stomatologie, iar în spital a activat timp de 3 ani, în perioada 1998-2001. Era absolvent al Facultăţii de Stomatologie Apollonia Iaşi şi avea un masterat în protetică dentară. Se caracterizeaza ca fiind o persoană comunicativă, sociabilă, cu spirit întreprinzător, bun organizator, responsabil şi cu iniţiativă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel