Un lider PSD trece în barca lui Traian Băsescu

Un deputat PSD se înscrie în UNPR. 

Deputatul PSD Liviu Harbuz s-a alăturat, luni, UNPR. El a depus către Președintele Camerei Deputaților o cerere de afiliere la grupul parlamentar UNPR. Liviu Harbuz a fost numit în funcția de președinte interimar al organizației UNPR Neamț.

"Am luat decizia de a mă alătura UNPR și grupului parlamentar progresit pentru a-mi putea continua munca pe care am depus-o în județul Neamț și pentru a-mi putea duce la bun final proiectele și inițiativele pe care le-am promis și pe care le-am început pentru oamenii din Neamț. Am o relație veche cu Valeriu Steriu și am încredere în competențele sale politice și în direcția în care poate îndruma UNPR în această perioadă politică tulbure, în care este nevoie de politică de calitate, făcută pentru binele românilor", a declarat Liviu Harbuz.

VEZI ȘI: Lovitură pentru Băsescu: O parte din UNPR trece la PSD

Președintele UNPR Valeriu Steriu a salutat decizia deputatului, arătând că UNPR este un partid care se întărește constant, prin venirea unor oameni de valoare, precum Liviu Harbuz.

"Îl cunosc bine pe Liviu și pot spune că întâi de toate este un prieten bun și un profesionist desăvârșit. Venirea sa în UNPR aduce un plus de valoare și de competență politică partidului, în special în zona de agricultură și de management politic. Echipa UNPR se consolidează și se lărgește cu profesioniști și oameni de valoare și acest lucru nu poate decât să ne bucure, pentru că ne confirmă rolul de pol politic central", a declarat Valeriu Steriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel