Un lider PSD s-a înscris în PNL!

Deputatul Vlad Marcoci, preşedinte executiv al PSD Neamţ a demisionat din partid şi s-a înscris în PNL. Anunţul a fost făcut, joi, într-o conferinţă de presă, în prezenţa preşedintelui PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, şi a senatorului Eugen Ţapu Nazare, coordonatorul campaniei electorale a PNL.

'Am depus astăzi adeziunea la Biroul Municipal al PNL. Discuţia noastră nu a avut la bază o negociere strictă pe funcţii. Mă alătur unei echipe pe care o văd câştigătoare şi poate face lucruri bune la Consiliul Judeţean, primării şi Parlament. PNL are o viziune, un program clar, îşi doreşte să realizeze lucruri importante pentru judeţul Neamţ. Am făcut demersuri în sănătate, educaţie, infrastructură şi pot fi duse la bun sfârşit de oameni cu pregătire. Le mulţumesc foştilor mei colegi de la PSD, în special celor de la USL care au fost alături de mine pentru dobândirea calităţii de parlamentar', a declarat deputatul Vlad Marcoci.

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc a anunţat că venirea în PNL a lui Vlad Marcoci reprezintă 'o întoarcere acasă'.

'Acest demers este normal pentru că revine acasă, la prima dragoste, dacă putem vorbi de dragoste în politică. Este un demers pur politic, bazat pe convingeri, fără negocieri, fără aşteptări stabilite acum pentru viitor. Suntem un partid care ne respectăm principiile şi cuvântul. PNL este în competiţia electorală pentru a câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean. Este un semnal pentru cei care stau în stand-by şi care, din cauza unor presiuni, nu au curajul să facă un pas. Cred că abuzurile şi presiunile pe care PSD le face asupra unor oameni trebuie să înceteze', a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.

Senatorul Eugen Ţapu a declarat că PNL a strâns, până în acest moment, peste 100.000 de semnături de susţinere pentru depunerea listelor de candidaţi.

'Venirea în PNL a domnului Vlad Marcoci este un semnal că PSD este în derivă. Când faci politică doar în interes personal şi nu al cetăţenilor, se alege praful şi asta se va alege şi de PSD Neamţ la alegeri. Vlad Marcoci se alătură echipei câştigătoare a PNL pentru că avem susţinerea cetăţenilor. Până astăzi avem peste 102.000 semnături iar până la termenul limită ne vom alege targetul de 150.000 de semnături. Avem şi semnale că tot mai multe persoane şi personalităţi ni se vor alătura deşi cei apropiaţi de PSD pun presiune', a declarat senatorul Eugen Ţapu Nazare, coordonatorul campaniei electorale a PNL.

Vlad Marcoci a fost ales deputat pe listele USL din partea PSD iar din august 2015 a deţinut funcţia de preşedinte executiv al PSD Neamţ.

De-a lungul timpului, Vlad Marcoci a fost prefect şi preşedinte al Consiliului Judeţean din partea PNL, apoi preşedinte al Agenţiei Naţionale a Fondului de Mediu. S-a înscris în PSD în anul 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel