EXCLUSIV  Un lider PSD îi închide gura Alinei Gorghiu: Jenante și penibile

În plină campanie electorală, PSD se lovește de un nou dosar: votul din diaspora. Concret, Titus Corlățean, fost ministru de Externe, ar fi împiedicat românii din diaspora să-și exercite drepturile electorale, adică să voteze la alegerile prezidențiale din 2014. Noul dosar vine după condamnarea lui Liviu Dragnea la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că ar fi chemat electoratul la vot. 

Marți, Alina Gorghiu, fără referire la dosarul lui Titus Corlățean și la dosarul de la DNA, a scris pe Facebook: "Un lucru e cert: cu Ponta, Dragnea sau cu orice alt pesedist la conducere, acest partid îi va disprețui mereu pe românii din străinătate pentru că nu votează PSD. Istoria abuzurilor PSD împotriva drepturilor românilor – de a vota, de a fi reprezentați corect – se va repeta iar și iar dacă nu-i împiedicăm. Avem ocazia să facem asta, la urne". 

"Doamna Gorghiu cred că trebuie să se ocupe puțin de moralitate. Dânsa are o problemă de moralitate, de duplicitate, iar astfel de declarații jenante, penibile nu-și au locul în campania electorală. Eu sunt convins că domnul Titus Corlățean își va dovedi nevinovăția", a precizat Daniel Băluță, la DCNEWS LIVE.

"Dânsa nu spune decât că PNL e duplicitar și ipocrit, pe linia asta sunt consecvenți", a mai spus candidatul PSD la Primăria Sectorului 4. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel