Un lider PNL îl critică pe Iohannis după instalarea Guvernului Cioloș

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, îl critică pe președintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că ar fi preferat să îl vadă pe Klaus Iohannis "la instalarea oficială" a noului ministru al Educației, Culturii, Sănătății, al Economiei, şi al noului ministru al Justiției, pentru că "acestea sunt prioritățile mandatului său".

Liderul PNL a criticat cu această ocazie şi faptul că la ceremoniile de instalare a noilor miniştrii ai Afacerilor Interne, Externe şi Apărării au fost etalate excesiv "pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței".

"Aș fi preferat să îl văd pe președintele Johannis la instalarea oficială a noului ministru al educației, a noului ministru al culturii, a noului ministru al sănătății, a noului ministru al economiei, chiar al noului ministru al justiției. Acestea sunt prioritățile mandatului său. Nu mi-au plăcut uniformele din școală, când eram obligați să ne îmbracăm toți la fel. Nici pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței", a scris Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului a luat parte marţi seară la ceremoniile de preluare a mandatelor de la ministerele de Externe, Interne și Apărare, dar şi la ceremonia de instalare a premierului Dacian Cioloş.

Ceremoniile de preluare a mandatelor au loc după depunerea jurământului de către membrii Guvernului la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel