Un lider PNL aruncă bomba înainte de întâlnirea cu Dacian Cioloș. "Nu câștigăm alegerile!"

PNL trebuie să fie prima formaţiune din România care se reformează şi trebuie să propună un proiect de ţară credibil, în caz contrar dreapta politică nu va conta în opţiunile românilor în alegerile de anul viitor, consideră copreşedintele PNL Mureş Ciprian Dobre.

"PNL are nevoie de o schimbare profundă! PNL trebuie să fie primul partid din România care se reformează. Realitatea lui 2014 nu mai e valabilă în 2015, iar realitatea lui 2016 va fi cu totul alta, atunci când vom avea alegeri locale şi parlamentare. (...) PNL are acum în jur de 30% din opţiunile românilor, cu acest scor nu câştigăm alegerile, avem nevoie de 45%. Avem nevoie de acum de un proiect de ţară credibil, cinstit, nu de un program de guvernare. (...) Avertismentul din stradă primit acum de 'clasa politică' a fost primit şi în 14 noiembrie 2014, dar s-a făcut că nu înţelege. România trebuie aşezată pe noi baze morale şi trebuie să o facem cu curaj. PNL a mai făcut-o. Nu mai este timp de discuţii şi analize, trebuie acţionat! Dacă nu vom face acest lucru, Dreapta nu va conta în opţiunile românilor din 2016", a afirmat, duminică, pentru Agerpres, Ciprian Dobre.

În opinia sa, PNL trebuie să prezinte clar clasei de mijloc - inclusiv medicilor şi profesorilor - o serie de lucruri prin care să o sprijine, iar politicienii trebuie să aibă curaj şi să fie cinstiţi cu ei înşişi. Ciprian Dobre a mai spus că, în perspectiva alegerilor de anul viitor, în PNL e nevoie de o accelerare a calendarului de fuziune, astfel încât să existe în cât mai multe localităţi preşedinţi şi nu copreşedinţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel