Un lider PNL a demisionat

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Vaslui, senatorul Dan Marian, a demisionat, joi, din funcţie şi a anunţat că se retrage de pe lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

Decizia a fost anunţată în şedinţa Biroului Permanent Judeţean, când Dan Marian le-a spus colegilor că este urmărit penal de DNA într-un amplu dosar privind presupuse ilegalităţi cu terenuri, fiind astfel nevoit să demisioneze, scrie Agerpres.

Luând la cunoştinţă de decizia procurorilor DNA de a-mi atribui calitatea de inculpat, într-un dosar de urmărire penală, am luat hotărârea să demisionez din funcţia de membru al Biroului Politic Naţional al PNL, cât şi din funcţia de preşedinte al Filialei Judeţene PNL Vaslui, pentru a nu afecta în niciun fel activitatea partidului, care se pregăteşte intens pentru campania electorală, a precizat, printr-un comunicat de presă, senatorul Dan Marian. El fusese votat de colegii de partid primul pe lista candidaţilor PNL pentru Senat la alegerile din decembrie. Dan Marian a fost desemnat, după alegerile locale, preşedinte unic al PNL Vaslui, după ce în urma fuziunii dintre PNL şi PDL a deţinut funcţia de copreşedinte al formaţiunii, alături de deputatul Florin Ciurariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel