Un lider marcant al PSD și-a anunțat retragerea. "Mi-am făcut datoria atât cât s-a putut"

Președintele PSD Brașov, Constantin Niță, și-a anunțat, vineri, retragerea din politică. 

Sâmbătă au loc alegeri în PSD Brașov, la care va participa și președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea. Vor fi aleși preşedintele Organizației județene a PSD și cei 151 de membri ai Consiliului Județean al PSD. Constantin Niță este singurul care și-a manifestat dorința de a candida pentru președinția Organizației județene a PSD. A spus că este ultima oară când candidează pentru o funcție politică. 

"Acesta era ultimul mandat la care doream să rămân preşedinte, care trebuia să se finalizeze în 2017. Voi mai sta doi ani. Mai mult, nu mai doresc să candidez la nicio funcţie de deputat sau senator de anul viitor. Nu mai candidez, pentru că eu consider că mi-am făcut datoria atât cât s-a putut. Să vină alţii. Eu am conştiinţa că mi-am făcut datoria. Sper să las în urmă o echipă tânără, riguroasă, care să se bată în continuare pentru ideile social-democrate în Braşov. Acum nu trebuia să mai candidez, dar colegii mai tineri, mai în vârstă, pentru echilibrul pe care l-am menţinut, au spus să mai rămân o perioadă scurtă", a declarat Constantin Niţă, potrivit News Brașov

Constantin Niță a preluat conducerea PSD Brașov de la profesorul universitar Emil Stoica. A ridicat cota partidului cu 10-15% în privința preferințelor electoratului. Este preşedintele PSD Brașov de 18 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel