Un lider de partid spune ce se va întâmpla cu miniștrii de la ALDE

Preşedintele ALDE Galaţi, fostul secretar de stat Cristian Dima, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că miniştrii propuşi de ALDE în noul Executiv vor fi aceeaşi din Guvernul Grindeanu, pentru că din datele pe care partidul le deţine aceştia nu au fost evaluaţi negativ.

"Luni la ora 12,00, cred, avem şedinţă de Birou Politic Naţional(BPN) împreună cu toţi parlamentarii ALDE în care vom analiza oportunitatea şi posibilitatea ca portofoliile care îi revin ALDE să fie ocupate, în măsura în care evaluarea nu va spune altceva, noi din datele pe care le avem nu avem evaluări negative la adresa miniştrilor noştri, vor ocupa aceleaşi persoane portofoliile care le vom avea în cadrul guvernului. Eu ştiu că aceasta era poziţia noastră la ultima şedinţă a BPN", a spus Dima.

Întrebat dacă ALDE va solicita şi alte portofolii în cadrul noului guvern, Dima a răspuns: ,,Noi am arătat în poziţiile, demnităţile pe care le-am deţinut ca ALDE că facem faţă cu brio cu persoanele pe care le promovăm şi ceea ce am promovat noi în ministerele şi în Guvernul Grindeanu nu ne-au făcut de ruşine. Aşa că în funcţie de ceea ce vor înţelege şi ceea ce au înţeles din lecţia pe care tocmai au traversat-o politic colegii de coaliţie (aluzie la cazul Grindeanu-n.r.), vor înţelege probabil că ALDE reprezintă o alternativă liberală importantă la programul de guvernare."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel