Un lider de partid îl critică pe Iohannis: S-a folosit de prilejiul tragic să se vadă cu sacii în căruță

"Strada a vorbit degeaba, Iohannis i-a dat tot ce a vrut el" este părerea lui Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, fondator al PRU. 

Bogdan Diaconu susține că impunerea lui Dacian Cioloș este datorată circumstantețor, nu străzii, el fiind oricum în cărți pentru Palatul Victoria: "Numele lui Dacian Cioloș e vehiculat de multă vreme ca premier al lui Iohannis. Apariția lui acum nu are nicio legătură cu protestele, cu revolta populară sau cu schimbarea clasei politice, ci doar cu impunerea agendei Cotroceniului care s-a folosit de prilejul tragic ca să se vadă cu sacii în căruță. Adică, concret, cu Dacian Cioloș la Palatul Victoria". 

Naționalist convins, Bogdan Diaconu este de părere că "românii nu au nicio treabă cu Cioloș și el nu are nicio treabă cu românii, el fiind, de altfel căsătorit cu o franțuzoaică. Poate are și cetățenia franceză, nu știm. Oricum, butoanele lui sunt în altă parte. Dar nu pentru ca România să devină o țară ca afară, ci pentru ca România să fie și mai abitir o țară condusă de afară. Nu vă bucurați prea tare, condusă de afară nu înseamnă condusă bine, ci doar manevrată pentru interesele celor de afară". 

El concluzionează că "strada a cerut ce a vrut ea, Klaus Iohannis i-a dat ce a vrut el, după consultări de paradă, pentru că oricum Cioloș era pe listă de la bun început, dinainte de a începe protestele". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel