Un ingredient pe care îl găsești în orice mâncare duce la cancer

restaurant
restaurant

Există un ingredient periculos pe care îl găsim în multe alimente și care ne afectează pe termen lung.

Hamburgerii, shaorma, pâinea, castraveții murați, cartofii prăjiți, chiar și prăjiturile conțin un ingredient periculos. Este vorba de sare.

Aceste alimente pe care românii le consumă din plin au un procent ridicat de sare. Ingredientul folosit într-un gramaj mai mare decât media recomandată - 6 grame/zi - poate duce la cancer.

Ce trebuie să faceți pentru a preveni astfel de probleme

Cheia este în cantitate. Dacă micșorați cantitatea de sare consumată pe zi scădeți și riscul de îmbolnăvire de cancer la stomac. În Marea Britanie, de exemplu, s-ar putea preveni unul din şapte cancere la stomac daca s-ar reduce consumul de sare. Acest ingredient duce și la creşterea tensiunii. De asemenea, duce și la boli de inimă şi accident vascular cerebral.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri





Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy