Un important politician român a murit la petrecerea de 8 Martie

Ilie Bertea.jpeg
Ilie Bertea.jpeg

Preşedintele PPDD Timişoara, Ilie Bertea, a murit sâmbătă seară, după ce a făcut infarct în timpul petrecerii de 8 Martie a formațiunii. Ilie Bertea era la primul mandat de consilier judeţean.

Liderul PPDD Timiş, deputatul Adrian Diaconu, a declarat că Ilie Bertea a decedat sâmbătă seară, în urma unui infarct. Acestuia i s-a făcut rău în timpul petrecerii de 8 Martie a partidului.

"A murit Ilie Bertea la petrecerea de 8 Martie. Era sufletul petrecerii, ridica lumea la dans. El nu bea, nu fuma. Este şocant, o tragedie pentru noi. L-au resuscitat medicii cam o oră, însă nu s-a mai putut face nimic", a declarat Adrian Diaconu, citat de Mediafax.

Ilie Bertea a lucrat 30 de ani în diferite structuri ale Ministerului de Interne şi a deţinut diferite funcţii de conducere, printre care şi cea de comandat al Poliţiei Municipiului Timişoara, în perioada 1994 - 1997. Recent, Ilie Bertea a devenit şi mediator. El urma să candideze pentru un post de europarlamentar din partea PPDD, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel