Un fost președinte PSD vrea să fie pus pe liste de Băsescu

Consilierul judeţean Titu Bojin, fost preşedinte al forului judeţean timişean, şi-a depus, joi, cererea de intenţie de a candida din partea PMP, pentru Senat.

Preşedintele filialei Timiş a PMP, deputatul Ion Răducanu, a confirmat joi că printre cei care doresc să candideze se află şi Titu Bojin, dar a precizat că listele nu sunt încă definitive şi că forma finală va fi decisă la Bucureşti. ”Azi era termenul să transmitem lista cu cei care şi-au manifestat intenţia de a-şi depune candidatura, dar ei vor trece prin analiza Consiliului Executiv Naţional al PMP. Vom completa lista dacă e nevoie. Şi domnul Bojin se află pe această listă a aspiranţilor, pentru Senat”, a afirmat Ion Răducanu, joi, într-o conferinţă de presă.

Liderul popularilor timişeni a mai precizat că PMP îşi doreşte să atingă un scor din două cifre la alegerile parlamentare, astfel încât să aibă minimum 50 de parlamentari. ”Având în vedere că suntem un partid mijlociu, cu 40 de parlamentari, PMP nu-şi propune să intre în campanie cu un program de guvernare, dar ne propunem să intrăm într-o coaliţie de guvernare cu cineva. Dar vom intra în campanie cu câteva obiective clare, a căror realizare ne-o asumăm, iar ca obiectiv de ţară, PMP va avea unirea cu Moldova de peste Prut (...)”, a declarat Răducanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel