Un europarlamentar dă de pământ cu Băsescu: ”Să-i fie rușine!”

Europarlamentarul Renate Weber îl critică dur pe fostul președinte Traian Băsescu, pentru pozițiile exprimate de acesta cu privire la criza refugiaților și la imigranții pe care ar trebui să îi primească România.

”Despre ieșirile fostului președinte, sincer, mai bine nu mă puneți să fac vreun comentariu. Eu așa ceva de oribil nu am crezut că am să ajung să aud vreodată de la Traian Băsescu. Chiar cu inima pe inimă vă spun, în acest moment: Să-i fie rușine lui Traian Băsescu! Îmi crapă obrazul de rușine că a fost președintele acestei țări două mandate și am mai și lucrat un an pentru el la Cotroceni. 

Deci, este incalificabil felul în care s-a exprimat Traian Băsescu, felul în care gândește, ideile pe care le propagă azi. Este un extremist de dreapta autentic, pur și simplu.

Așa îl calific eu pe Traian Băsescu astăzi”, a declarat Renate Weber, duminică, în emisiunea ”Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, după ce a dezvăluit că ea a votat în Parlamentul European pentru cotele de imigranți stabilite de Comisia Europeană.

Vezi și: Jean-Claude Junker a cerut să discute cu Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel