Un deputat PSD se retrage din Parlament. Era primul său mandat

Deputatul PSD Constantin Pătrăuceanu a anunțat că se retrage din Parlament. 

Anunțul a fost făcut astăzi de către organizaţia judeţeană Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), scrie Agerpres. Potrivit unui comunicat de presă al PSD Botoşani, "Pătrăuceanu a luat decizia de a se retrage din funcţia de parlamentar, din motive personale, urmând ca acesta să activeze în continuare în PSD la nivel local, în calitate de consilier judeţean".

În locul lui Constantin Pătrăuceanu urmează să fie validată în funcţia de parlamentar şi apoi să depună jurământul de învestire Alexandra Huţu, actual consilier judeţean din partea PSD.

Primul său mandat de deputat 



Constantin Pătrăuceanu, în vârstă de 44 de ani, a obţinut, în urma alegerilor parlamentare din luna decembrie 2020, primul său mandat de deputat.

De asemenea, Alexandra Huţu, în vârstă de 33 de ani, se află la primul mandat de parlamentar. El a obţinut diploma de licenţă şi de master în ştiinţe administrative în urma absolvirii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, precum şi diploma de licenţă în drept, fiind absolventă a Facultăţii de Drept de la Universitatea "Mihail Kogălniceanu" din Iaşi. Alexandra Huţu ocupă funcţia de secretar executiv al organizaţiei judeţene a PSD Botoşani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel