Un deputat PSD a renunţat la mandatul său

Deputatul social-democrat Florin Tătaru a confirmat, luni, pentru AGERPRES, că a demisionat din funcţia de consilier local al municipiului Baia Mare, preferând să rămână parlamentar.

Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, Tătaru a menţionat că prezenţa sa în Camera Deputaţilor este necesară pentru asigurarea majorităţii parlamentare.

'Am luat această decizie cu sufletul încărcat, însă vă asigur că loialitatea mea faţă de băimăreni este completă, iar implicarea mea în cadrul politicii locale şi judeţene va fi totală. Voi lucra îndeaproape cu echipa PSD şi cu partenerii noştri pentru a realiza cele mai bune proiecte de dezvoltare a oraşului nostru. Decizia a avut în vedere faptul că în ultima sesiune parlamentară a acestui mandat, în contextul în care mulţi parlamentari au fost aleşi în funcţii de conducere din administraţia locală, prezenţa mea în Camera Deputaţilor este necesară pentru asigurarea majorităţii parlamentare şi pentru susţinerea proiectelor importante pe care PSD le are de dezbătut şi promovat', a precizat Florin Tataru.

Parlamentarul social-democrat a subliniat totodată că îşi doreşte ca municipiul Baia Mare să aibă parte de o administraţie responsabilă în următorii patru ani.

'Totuşi sunt plin de speranţa unui nou început pentru Baia Mare şi sper într-o politică demnă şi corectă. Doresc Consiliului Local Baia Mare şi executivului Primăriei multă înţelepciune, multă cumpătare în gestionarea banilor publici şi transparenţă administrativa' , a spus deputatul PSD. Pentru funcţia rămasă vacantă în urma renunţării la mandatul câştigat de către social-democratul Florin Tătaru urmează să fie validat Gheorghe Gligan, următoarea persoană de pe lista pentru CJ Baia Mare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel