Un deputat FC solicită demisia de onoare a lui Neculai Onțanu

Neculai Onțanu
Neculai Onțanu

Un deputat al partidului Forța Civică solicită o demisie de onoare din partea primarului Sectorului 2, Neculai Onțanu, în urma incidentului tragic în urma căruia un copil de patru ani ar fi fost ucis de câini maidanezi.

Dan-Cristian Popescu susține că de "săptămâna trecută ar fi trebuit să aflăm de o demisie de onoare: cea a domnului general în rezervă, Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2 din Bucureşti". El consideră că în Sectorul 2, din cauza "dezinteresului Primăriei de sector în rezolvarea problemei câinilor vagabonzi, a avut loc o tragedie care a impresionat întreaga Românie: un copil de doar 4 ani a fost sfâşiat de câini".

"Această tragedie s-a întâmplat într-un parc din sectorul 2, parcul Tei. Acum câţiva ani, primarul Onţanu a reamenajat acest parc, dedicând chiar o alee şi un monument, unui, să îi zicem «pitoresc» dictator asiatic", continuă deputatul FC, într-un comunicat de presă intitulat "Neculai Onțanu, o demisie de onoare ce se lasă așteptată".

Dan-Cristian Popescu spune că în urmă cu nici patru luni, Neculai Onțanu se lăuda în revista primăriei că se ocupă personal de problema câinilor vagabonzi - vizând sterilizarea acestora şi trimiterea lor în centrele de la Butimanu şi Tânganu, iar după tragicul incident "domnul primar Onţanu a descoperit însă brusc că nu se mai ocupă personal de problema câinilor fără stăpân".

"Oricine e vinovat, în afară de Onțanu"

"Vinovaţii au devenit brusc cu totul alţii. Cine? Oricine, numai domnia sa nu!

Au fost demişi directorul A.D.P. Sector 2, şeful Poliţiei locale din Sectorul 2 şi directoarea  Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, acuzaţi  de «lipsă de reacţie». Nu că domnul Neculai Onţanu s-ar fi remarcat prin altă reacţie decât cea a pasării responsabilităţii în curtea Primăriei Generale a Capitalei.

De altfel, aflu de curând că domnul Neculai Onţanu nici nu a binevoit să onoreze invitaţia făcută recent de primarul general, Sorin Oprescu, pentru a discuta, cu toţi primarii din Bucureşti, metode de rezolvare cât mai eficientă a problemei câinilor comunitari.

Genul acesta de atitudine, care alternează între minciuna pre-electorală şi refuzul de a îţi asuma responsabilitatea pentru propriile gesturi politice şi declaraţii, trebuie să înceteze!

Şi toţi, mai ales în momente grave, ca acesta, trebuie să ne asumăm consecinţa propriilor fapte până la capăt. Eu, alături de numeroşi alţi cetăţeni ai Sectorului 2, aştept demisia de onoare a domnului Neculai Onţanu", mai spune Dan-Cristian Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel