Un deputat dezvăluie cum s-a folosit TVR de președinții Iliescu și Băsescu: Dacă n-ar fi grav, ar fi de râs

Mega-eveniment de televiziune se anunța vineri seară, prima zi de campanie electorală pentru alegerile prezidențiale 2014. Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu, în același platou, la TVR. Situația, însă, a fost cu totul alta, iar un deputat atrage atenția asupra gravității. 

TVR anunța o premieră incredibilă. Foștii președinți Ion Iliescu, Emil Constantinescu și președintele Traian Băsescu urmau să fie împreună, în același platou, la TVR. A urmat rectificarea... ei vor fi interpretaţi de cele mai fidele sosii: Cristian Greţcu, Marius Aciu şi Doru Antonesi.

O emisiune care nu există

"Probabil că, în clipa de față, vă aflați în fotolii, în fața televizorului, pe TVR 1, urmărind emisiunea anunțată pe site-ul oficial al Televiziunii Române: "Seara președinților" la "O dată-n viață", realizată de Iuliana Tudor, la care foștii președinți Ion Iliescu și Emil Constantinescu și încă președintele Traian Băsescu ar fi trebuit să-și arate priceperea în chestiuni folclorice. Singura chestiune folclorică, aici, este mentalitatea jurnalistică în vigoare a realizatoril... or emisiunii respective. Ca niște lăutari autentici, care lucrează după ureche, "specialiștii" în marketing ai postului public de televiziune au anunțat o emisiune care nu există. Nici Ion Iliescu, nici Emil Constantinescu, ba chiar nici Traian Băsescu nu vor fi prezenți în emisiune. Nu au fost întrebați, nu au confirmat și nici nu s-a pus problema prezenței lor. În realitate, este vorba de o emisiune de divertisment a unor componenți ai grupului "Divertis", pe care TVR o mediatizează pe seama președinților României", scrie deputatul PSD Ionuț Vulpescu, pe pagina sa de Facebook. 

HORAȚIU ANGELESCU, INTERVIU. Povestea medicului care tratează varicele fără bisturiu

Ionuț Vulpescu continuă: "Asistăm la tabloidizarea a ceea ce trebuia să fie un canal de maximă calitate jurnalistică și de înalt nivel profesional. Informația a fost preluată de medii serioase și aduce prejudicii imaginii unor personalități. Dacă n-ar fi grav, ar fi de râs". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel