Un deputat demisionează din PNL. "Mulți îl vor urma pe Tăriceanu"

pnl
pnl

Un deputat liberal a decis să părăsească PNL. Aflat la al doilea mandat de parlamentar, el se declară nemulțumit de ieșirea liberalilor de la guvernare. 

"Am avut un proiect cu USL şi consider că trebuia să meargă înainte. Nu văd oportună ieşirea de la guvernare şi cum a procedat domnul Antonescu. După părerea mea, mulţi îl vor urma pe domnul Tăriceanu. Este vorba despre cei care au crezut în acest proiect şi care mai cred, iar printre ei mă număr şi eu. Nu pot să spun cine mai pleacă cu domnul Tăriceanu, însă părerile sunt împărţite", a declarant deputatul de Buzău Titi Holban, scrie Mediafax.

El îl vede vinovat pe Crin Antonescu pentru că nu ar fi știut să negocieze cu PSD astfel încât să nu se ajungă la o criză și, într-un final, la ruperea USL.

"Nemulţumirea mea nu e neapărat că am ieşit de la guvernare, ci că domnul Antonescu nu a putut să negocieze, să facă în aşa fel încît să ajungă la o înţelegere cu PSD şi să evite criza cu care ne confruntăm. Îmi voi da demisia din PNL, e o chestiune de zile", a adăugat Titi Holban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel