INFRACȚIUNE - Un copil cu însemne USR PLUS strânge semnături pe stradă. Imaginea "AŞA NU" a zilei în precampania electorală

Am primit pe adresa redacţiei fotografii în care se vede cum un copil care poartă însemnele USR PLUS strânge semnături pe stradă. 

Imaginea zilei în precampania electorală şi în plină acţiune de strângere de semnături pentru candidaţii la alegerile prezidenţiale. Am primit pe adresa redacţiei un set de fotografii în care se vede cum un copil care poartă însemnele USR PLUS strânge semnături pe un tabel, în plină campanie de adunare a numărului necesar de semnături pentru candidatura la prezidenţiale a lui Dan Barna.

Într-una dintre fotografii se vede că acest copil este însoţit de un adult care poartă şi el un tricou cu însemnele USR PLUS. Dacă este sau nu copilul lui, contează mai puţin, cert este că nu ar trebui ca minorii să fie implicaţi în acţiuni politice şi să fie lăsaţi să îşi vadă de copilărie, de şcoală şi de alte chestiuni adecvate vârstei lor.

Iar liderii USR PLUS şi ai tuturor celorlalte partide implicate în campania electorală ar trebui să se delimiteze de astfel de acţiuni. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel