Un cal, nominalizat la titlul de "Cel mai bun sportiv al planetei"

Un cal, autor al unei performanțe deosebite în acest an, a fost nominalizat pe lista celor 12 candidați la titlul de cel mai bun sportiv al planetei în 2015, pe care mai figurează, între alții, tenismanul sârb Novak Djokovic, gimnasta americană Simone Biles sau fotbalistul argentinian Lionel Messi.

American Pharoah, cu jocheul Victor Espinoza în șa, a fost nominalizt la acest titlu de prestigioasa revină americană Sports Illustrated, scrie realitateatv.net. American Pharoah a realizat, în 2015 "Tripla Coroană" — câștigarea a trei dintre cele mai importante curse hipice ale lumii: Kentucky Derby, Preakness și Belmont, pe care niciun alt cal nu a mai reușit-o în ultimii 37 de ani.

Alături de American Pharoah, pentru titlul de cel mai bun sportiv al lumii în 2015 au mai fost nominalizați gimnasta Simone Biles, atletul Usain Bolt, baschetbalistul Stephen Curry, jucătorul de fotbal american Thomas Davis, tenismanul Novak Djokovic, jucătoarea de fotbal Carli Lloyd, luptătoarea de MMA Ronda Rousey, jucătorul de golf Jordan Sphieth, echipa de baseball Kansas City Royals, jucătoarea de tenis Serena Wiliams și fotbalistul Lionel Messi.

Câștigătorul va fi anunțat în data de 13 decembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel