Un autobuz STB a căzut în Dâmbovița, la Eroilor. În accident a fost implicată și o mașină

Un autobuz STB a căzut, sâmbătă dimineață, în Dâmbovița, în zona Eroilor din Capitală, în urma unui accident în care a fost implicat și o mașină. Șoferul autobuzului a fost scos din mașină nevătămat.

Update: În autobuz se mai afla o persoana, posibil călător, iar in autoturism au fost 2 pers, bărbat (sofer) si o femeie (pasager). Femeia a fost transportată la spitalul Universitar, conștientă. Scafandrii isubif au intrat in apa pentru a sprijini echipele de intervenție ale stb, prin ancorarea autobuzului.

Ştirea iniţială: Un autobuz STB fără călători a căzut, sâmbătă dimineață, în Dâmbovița, în zona Eroilor din Capitală, în urma unui accident în care a fost implicat și o mașină. Șoferul autobuzului a fost scos din mașină nevătămat.

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă dimineață, între un autobuz STB și o mașină, în zona podului Eroilor, informează ISU București-Ilfov. Autobuzul circula fără călători, iar șoferul a fost scos fără probleme medicale. De asemenea, și în autoturism se afla doar șoferul.

La acțiune intervin două echipaje SMURD și o motocicletă SMURD

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Circulația este restricționată în zonă. Potrivit unor surse, autoturismul nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului și s-a lovit de autobuz. În urma impactului, autobuzul STB ar fi ricoșat și a rupt gardul, după care a ajuns în Dâmbovița.

Reprezentanții ISU au revenit și precizează că în autobuz se mai afla de fapt o persoană (posibil călător), iar în mașină, șoferul era însoțit de o femeie, care a fost transportată la spitalul Universitar, conștientă. Scafandrii ISU-București-Ilfov au intrat în Dâmbovița și sprijină echipele de intervenție STB.

SURSA FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel